Com participar?

Us convidem a formar part de la fase de planificació del Pla Estratègic de Cerdanyola del Vallès, un procés que va iniciar el 21 de setembre de 2020, i que, amb motiu de les mesures de protecció davant la pandèmia, s’està realitzant de manera telemàtica.

Previ a l’inici dels grups de treball, es va fer una sessió informativa a càrrec de l’Institut d’Estudis Regionals i Metropolitans de Barcelona (IERMB) per tal de donar conèixer la importància de Pla Estratègic de Cerdanyola del Vallès, fer un breu repàs de com es va desenvolupar la diagnosi i quins van ser els principals resultats, així com per oferir la  informació metodològica necessària per al procés de treball telemàtic posterior. Posteriorment, entre el 28 de setembre i el 5 d’octubre, es van desenvolupar les primeres reunions amb cadascun dels grups de treball temàtics amb l’objectiu d’elaborar els objectius sectorials del Pla, a partir de la pregunta: “Tenint en compte l’actual situació, com volem que sigui Cerdanyola del Vallès l’any 2030 en el meu àmbit temàtic?”. Aquests cinc grups de treball van estar integrats per unes 10 persones, i van ser dinamitzats per personal tècnic de l’IERMB i de l’empresa especialitzada EIDOS.

Per tal d’ordenar els resultats de la primera sessió i establir objectius per àmbits i per prioritzar els reptes i les qüestions transversals, a partir del 2 de novembre s’engega un procés telemàtic a travès  d’un qüestionari online amb les persones participants en aquesta fase de planificació.

Per formar part d’aquest procés, haureu de formalitzar la vostra inscripció omplint el formulari amb les vostres dades i escollir la data de la sessió del segon grup de treball. Posteriorment us enviarem l’enllaç a la plataforma online per poder assistir telemàticament a les sessions del segon grup de treball.

A finals de novembre, està previst el segon grup de treball grupal online que es dividirà en dues sessions:

  • En la primera sessió es debatran els objectius i reptes prioritzats al qüestionari. Podreu escollir assistir entre el dimecres 25 de novembre a les 12:00 hores o el divendres 27 a les 16:00 hores.
     
  • La segona sessió es desenvoluparà entre el 30 de novembre i el 10 de desembre i tindrà l’objectiu principal de definir els projectes estratègics de Cerdanyola pel 2030 que ens permetran donar sentit a aquests projectes a partir de la pregunta: “Quins projectes hem de dur a terme per respondre als reptes que hem prioritzat per Cerdanyola del Vallès 2030?”. 

Finalment, a començaments de 2021, es farà una sessió plenària (Consell Plenari) amb totes les persones integrants dels grups amb l’objectiu de difondre el treball i els continguts del document estratègic. També es preveu la votació dels continguts presentats per tal d’ampliar el consens i validar el desplegament de mecanismes que garanteixin la continuïtat del procés del Pla Estratègic de Cerdanyola del Vallès.